U bent hier

Exterieur schilderwerk (buiten schilderwerk)

De door een vakkundig schildersbedrijf aangebrachte verflaag op uw kozijnen en andere gevelelementen zorgt voor een goede bescherming tegen weersinvloeden. Regelmatig onderhoud garandeert een lange levensduur van uw buitengevel. Professioneel schilderwerk met kwalitatief goede producten in een passende kleur, verhoogt bovendien de uitstraling van uw pand.

Andere belangrijke redenen om tijdig onderhoudswerk uit te laten voeren, zijn het waardebehoud van het huis, profiteren van het lage BTW-tarief van zes procent bij huizen ouder dan twee jaar en besparen via meerjarig onderhoud. Indien er barsten of scheuren of open verbindingen in uw kozijnen zitten, de verf bij het houtwerk afpoedert of indien er houtrot aanwezig is in uw pand, neem dan direct contact met ons op. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte en een meerjaren onderhoudsplan voor u op.

Houtwerk

Het houtwerk van uw pand inspecteren we voor aanvang van de schilderwerkzaamheden op houtrot. Soms is dit duidelijk zichtbaar, maar vaak ook niet. Indien wij houtrot constateren, dient dat voordat de schilderwerkzaamheden uitgevoerd worden, hersteld te worden. Deze zorg nemen wij u uit handen.

Staal- en ijzerwerk

Staal- en ijzerwerk kunnen we behandelen met roestwerende verf en schilderen in elk mogelijke kleur.

Gevelreiniging

Voor het reinigen van gevels werken wij o.a. met hoge druk reinigers of wij verzorgen een behandeling met een straal machine.

Glaszetten

Het plaatsen van (isolatie) glas kunnen wij voor u verzorgen.